кадър: Защо не стигнаха 45 години и чие е времето днес?

...
кадър: Защо не стигнаха 45 години и чие е времето днес?
Коментари Харесай

Калин Терзийски: Когато правиш избор между кафяви и жълтеникави неща, човек почва да страни със запушен нос

кадър: 

Защо не стигнаха 45 години и чие е времето през днешния ден? Отговорите на тези въпроси потърсихме с поета Александър Петров и  публицист я  Калин Терзийски .

" Разликата сред сегашните  митинг и и тези преди години е голяма. Преди всичко хората са други. Едно време нещата бяха поляризирани - алено и синьо. Сега към този момент изскочиха толкоз доста фокусници и илюзионисти, че хората са комплицирани. Не е просто като по наше време " Кой не скача, е червен! " и " Много сме, мощни сме! ". Това разделяне, което преди 30 година беше на две - в този момент обществото е разпарчетосано още повече. Не съм оптимист за бъдещето на България ", изясни Петров в ефира на .

Поетът посочи, че най-големият проблем в българското общество е разделянето.

" В България няма рецепта, само че даже да има, хората не са склонни да я извършват прецизно. Голямата паника на обществото ни е разделянето. Имаме разнообразни групи, всяка от които се усеща наранена от нещо. Винаги бих  митинг ирал против простотията и против просташкия нрав. Ние сме най-зле в Европейски Съюз по всички индикатори. Няма една причина да се гордеем, че сме българи. По всички индикатори ние сме на дъното. Вместо да си дадем сметка по какъв начин можем дружно да помислим и да потърсим решение на проблемите, обществото си остава безумно разграничено. В един миг на разграничените групи ще бъдат раздадени едни пари и няма да се стигне до средата ", безапелационен бе той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР